BlueStacks App Player

BlueStacks App Player voor Mac

Draai Android apps op je Mac

BlueStacks App Player is een virtuele machine voor het draaien van Android-programma's. De gratis software opent net als een emulator zoals VisualBoyAdvance (voor Game Boy-spellen) de programmabestanden van Android-software. Bij spelcomputers... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie interface
  • 17 apps meegeleverd

TEGEN

  • Wij vonden ze niet

Uitmuntend
8

BlueStacks App Player is een virtuele machine voor het draaien van Android-programma's. De gratis software opent net als een emulator zoals VisualBoyAdvance (voor Game Boy-spellen) de programmabestanden van Android-software. Bij spelcomputers heten deze 'Roms', op Android-telefoons noem je ze 'Apks'.

Na de installatie van BlueStacks App Player verschijnt een icoontje met Android Apps in je dock. Klik je erop dan opent een scherm met applicaties, waarbij reeds 17 zijn geïnstalleerd. Klik je op het icoontje dan opent een scherm met de voorgeïnstalleerde apps, waaronder WhatsApp en Paper Toss.

BlueStacks installeert de programma's na selectie uit de beschikbare online markets. Zo scant de software de Google Play Store en downloadt het de app in de emulator. De aanwezige apps werken prima in de emulator, maar wij wachten met smart op de mogelijkheid om zélf programma's toe te voegen. Wil je meer weten over BlueStacks en de mogelijkheden, dan hebben we een paar mooie artikelen voor je in petto.

Wil je een app van tevoren bekijken op je Mac, dan is BlueStacks App Player een uitstekend middel. BlueStacks App Player werkt gemakkelijker dan de officiële emulator uit de Android SDK en wij raden de software dan ook van harte aan.

Meeste downloads Utilities & Tools voor mac

BlueStacks App Player

Download

BlueStacks App Player for Mac 0.3.6.102

Beoordelingen about BlueStacks App Player

Promotie×